Syskonträffar

Träffar som vi ordnat för våra valpköpare och vänner

Syskonträff 2017-02-18

Tack till alla er som kom till träffen lördagen den 18 februari!

Syskonträff 2015-04-18

Mellandagsträff 2015-01-05

Precis före jul kom jag på att det hade varit trevligt att träffas några efter jul när det var klämdagar. I lördags den 3/1 hade vi en fantastisk dag med tvåbenta och fyrbenta vänner. Tack alla för att Ni kom. Karlsson, Keasha, Elsa, Zeus, Imani, Jakhi, Vilda och Tiger lekte så fint tillsammans. Allt övervakades noga av Disa.

Syskonträff 2014-04-12

 • Barca och Tiger i parken på Röstånga Gästgivaregård
  Foto: www.mixx.se

 • Barca och Tiger i parken på Röstånga Gästgivaregård
  Foto: www.mixx.se

 • Barca och Tiger i parken på Röstånga Gästgivaregård
  Foto: www.mixx.se

 • Foto: Arto Hollanti

 • Foto: Arto Hollanti

 • Foto: Arto Hollanti

 • Foto: Arto Hollanti

Vi hade en väldigt trevlig eftermiddag/kväll när vi träffades den 12 april. Vi samlades i parken på Gästis där alla fick sina hundar fotograferade av Inger som gör vår hemsida. Sedan bar det iväg på en härlig runda bland vitsipporna i det vackra vårvädret i Nationalparken och efter det blev det mat. Sedan åkte vi hem till oss i Billinge där vi släppte hundarna för lek medan vi fikade. Från I-kullen kom Barca, Imani, Elsa, Isola, Tao och Tiger. Från J-kullen kom Jakhi samt Kenzo och Elsa från K-kullen och så massa med 2-benta :-)

Tack alla för att Ni kom, det var en härlig dag med härliga människor och hundar.

Syskonträff i Billinge 2013-07-08

Tack alla vänner för att ni kom och gav oss en minnesvärd dag! Det är så roligt att få träffa er alla och att få se hundarna utvecklas.

Väl mött nästa år!

Syskonträff för G- och H-kullarna 2013-01-02

Vi hade en väldigt trevlig eftermiddag tillsammans när vi bjudit in G- och H-kullarna för en mellandagsträff. Tre från H-kullen och tre från G-kullen kom. Hundarna hade fantastiskt roligt och det var full fart från början till slut!

Ett särskilt tack riktar vi till våra långväga gäster från Kalmar och Falkenberg, roligt att ni tog er tid att köra så långt!

Syskonträff i Billinge juli 2011

Tack alla vänner för att ni kom till syskonträffen!

Vi ses igen nästa år!

Syskonträff i Billinge 2009-08-15

Så var det då dags igen för årets valpträff! Även i år var det ett stort härligt gäng som träffades, med hundar från alla fyra kullarna.

Vi möttes upp på Skäralid för en långpromenad genom den vackra naturen för att sedan samlas hemma hos oss för en gemensam grillkväll i det fina vädret.

En del stannade sedan kvar till nästa dag för att även delta i den Mentalbeskrivning vi anordnade på Höganäs Brukshundklubb och sponsrade våra valpköpare med.

Vi ser fram emot att träffa er alla igen nästa år!

Mellandagsträff hemma hos oss 2009-12-27

 • Foto: Susanne Marbe

 • "Tjena tjejer...." Bruno fjäskar för Hedda och Disa
  Foto: Susanne Marbe

 • Foto: Susanne Marbe

 • Foto: Susanne Marbe

 • Foto: Susanne Marbe

 • Foto: Susanne Marbe

 • Breaking the Waves
  Foto: Susanne Marbe

 • E-kullens pappa, Ridgedogs Attractive Bruno
  Foto: Susanne Marbe

 • Disa
  Foto: Susanne Marbe

Idag var vi ett gäng som träffades hemma hos oss för en mellandagsfika. Hundarna fick sig en rejäl dos motion medan de lekta med varandra och vi fikade.

Av grönskan på bilderna att döma är det svårt att tro att det är Nyårsafton om bara ett par dagar, men så kan det vara att bo i Skåne...

Syskonträff i Billinge 2008-07-12

Den 12 juli ordnade vi en träff för våra valpköpare hemma hos oss. 35 personer slöt upp med hundar från alla kullarna för att hjälpas åt att göra detta till en minnesvärd dag. Vi hade även nöjet att ha papporna till B- och C-kullarna närvarande. Vi besökte vackra Skäralid tillsammans med våra hundar och därefter fortsatte vi dagen hemma hos oss med trevligt umgänge och en matbit.

Vid träffen hade vi haft fyra kullar hos oss, de äldsta födda 2005 och de yngsta 2008. Det var fantastiskt roligt att se hur de alla har utvecklats och det glädjer oss att alla har fått så trevliga hem.

Tanken är att detta ska bli en årlig tradition och vi ser fram emot en minst lika trevlig dag nästa år.

 • Om oss / About us

  Vi som driver Billinge Gårds Kennel är Helena Färlevik och Martin Wiklund. Vår kennel grundades 2005 och bedrivs i hemmiljö på landet i skånska Billinge. Vi har ett stort intresse av att ställa ut våra hundar och finns gärna till hands för våra valpköpare. Om du funderar på att skaffa en Rhodesian Ridgeback eller är intresserad av att veta mer om rasen, är du varmt välkommen att kontakta oss.

  Billinge Gårds Kennel was founded in 2005 by Helena Färlevik and Martin Wiklund. Our kennel is situated on the countryside in Skåne and we breed our dogs in an home environment. We have a great interest in showing our dogs and are happy to support our dog owners. If you're thinking about getting a Rhodesian Ridgeback or is interested in knowing more about the breed, you are most welcome to contact us.

 • Kontakt/Contact

  Billinge Gårds Kennel
  Billinge 11:14
  241 95 Billinge

  mail@billingestuteri.se
  +(46)(0)708 96 92 44 (Helena)
  +(46)(0)706 61 19 98 (Martin)
  +(46)(0)413 54 25 25