Nyhetsarkiv

Detta hände under 2013

Utställningar vi varit på


 • Älvsjö 8 december

  Isola och Fiffi var med oss till Stockholm Hundmässa. Fiffi blev Excellent i Öppen klass och Isola Very good i Juniorklass.
  Slagelse 30 nov

  Isola har debuterat i Juniorklasse där hon blev Ex med Plac 1. Hulda debuterade i Mellemklasse där hon blev Very good Plac 3 och Fiffi blev Ex med Plac 2 i Åben Klasse.
  Fler bilder


  Malmö 10 november

  På Malmö Valp idag blev Imani 1:a i 9-12 mån med HP och Isola 2:a med HP. Kenneth var så duktig på att visa, bra jobbat!

  Mer info och bilder


  Herning 2 november

  Vi har varit i Danmark med Isola, Fiffi och Gilga. Fiffi fick Ex med Plac: 3. Isola blev BIR Valp och Gilga Ex med CK i Championklass.


 • Karlslunde 22 sep

  Idag på Specialen fick Fiffi Ex med CK och Plac: 2 i ÖKL, Hulda fick Ex med Plac: 3 i JKL, Gilga fick Ex i ÖKL och Isola SL i valpklassen.

  Mer info och bilder


  Ballerup 21 sep

  Hurra! Idag blev vår stilige Gilga Champion! Fiffi fick Ex i ÖKL, Hulda fick Very good med Plac: 4 i JKL och Isola blev 2:a i Valpklass bland 6 valpar.
  Mer info och bilder


  Råå 15 september

  Det gick bra idag! Bl a blev Ghalib 3:e Bästa hane bland över 20 hanar! Vi ställde även upp i uppfödargrupp med Ghalib, Dziko, Hulda och Fiffi och blev 2:a av fyra kennlar. Mer info och bilder


  Stockholm 31 aug

  Det var en trevlig dag på SRRS Rasspecial i Stockholm. Hulda blev Ex med plac 4 i JKL, Isola blev Ex med plac 2 i Valpklass 6-9 mån och Fiffi blev även hon Ex med plac 2, i ÖKL. Fler bilder


 • Bornholm 18 augusti

  Gilga fick Ex med CK plac 1, 3:e Bästa hane samt Reserv-cert. Fiffi fick Exc med CK och plac 2. Hulda fick Very good, plac 3. Isola fick även idag SL plac 2. En fantastisk helg! Fler bilder


  Bornholm 17 augusti

  Fiffi blev idag både Exc, CK, plac 1, Bästa tik, Cert, CACIB, BIR och BIG-2 i öppen klass! Hulda fick Ex plac 2 i Juniorklass och Gilga Ex plac 2 i öppen klass. Isola fick SL plac 2 i Valpklass. Fler bilder


  Ronneby 10 augusti

  Med oss idag var Isola som blev 2:a i valpklass, slagen av Imani, Fiffi som vann ÖKL, sedan oplac, Hulda som fick Very good och Gilga, 2:a med Ex och CK, slagen av Caran d'Ache. Info och bilder


  Tvååker 12 juli

  I helgen var det dags för utställning igen. Vi åkte till Tvååker med Gilga, Hulda och Fiffi. Gilga blev excellent med placering 4. Fiffi blev oplac med excellent och Hulda very good med placering 3. Fler bilder


 • Höör 7 juli

  Idag arrangerade SRRS utställning på Backagården i Höör. Vi åkte dit med oss Fiffi, Hulda, Gilga och Isola. Även Louise var där med Ghanima liksom Stefan med Rex och Ewa med Habika. Fler bilder


  Borås 29 juni

  Idag blev det en tripp till Borås för att ställa ut Fiffi, Hulda och Gilga med Cornelia och Dziko. Gilga blev excellent med CK och plac 2, Fiffi blev excellent och Hulda very good med plac 3. Fler bilder


  Tollarp 15 juni

  Många av oss möttes i Tollarp idag! Vi hade med oss Isola och Hulda. Imani var också med liksom Stefan med Rex och Rickard med Gimbya. Fina Rex blev BIR och därefter 2:a. Fler bilder


  Bosjökloster 8 juni

  Idag var det lilla Isolas allra första utställning. Hon skötte sig utmärkt och fick HP och Plac 2. Hulda blev Very good med Plac 4. Stort Grattis till Gimbya som blev Excellent med HP och BIM Valp! Fler bilder


 • Hässleholm 18 maj

  Vi åkte till Hässleholm med Gilga, Fiffi och Hulda. Fiffi blev excellent med placering 2, Hulda blev very good med placering 3 och Gilga blev excellent med placering 2 och CK. Fler bilder


  Roskilde 5 maj

  Vilken dag i Roskilde! Gilga blev BIM, fantastiskt visad av Mikael, med både Cert, CACIB och Crufts kvalifikationer. Fiffi blev 1:a i mellanklass med excellent och CK, därefter oplac bästa tik. Fler bilder


  Roskilde 4 maj

  Gilga blev 2:a bästa hane i öppen klass med excellent, Fiffi och Hulda fick very good. Dziko blev 4:e bästa tik i öppen klass med excellent och Spirit of Ishtar Caran d'Ache vann öppen klass. Fler bilder


  Västerås 28 april

  På Wästmanlands Kennelklubbs utställning i Västerås blev Fiffi excellent med placering 4. Vi tog inga bilder idag, men såhär löd hennes kritik:

  "Välbyggd tik med bra prop. Feminint huvud och uttryck. Bra skalle. aning kort nosparti. Stram hals, stark rygg, korr ridge. Välformad bröstkorg. Passande stomme. Spänstiga rörelser. Välpresenterad."


 • Ö. Ljungby 20 april

  Richard och Hulda har varit på inofficiell utställning i Östra Ljungby. Hon blev BIR och BIG med följande kritik:

  "Mkt tilltalande helhet, bra balans huvud kropp. Könsprägl huvud, vackert uttryck. Stilig helhet. Goda vinklar fram bak, utm underlinjer. Vacker hals, utm ben, något öppna fötter. Rör sig utm bak, något marktrång fram. Behöver mkt mer självförtroende."


  Bulltofta 13 april

  Idag har Richard och Hulda varit på Boxerklubbens Inofficiella utställning på Bulltofta. Hennes kritik finns utlagd på hennes resultatsida. Matilda stod bakom kameran.


  Malmö Int 24 mars

  Det var inte vår dag idag. Fiffi blev excellent, men oplacerad. Desto bättre gick det för Hanne (som har pappan till I-kullen, Shavanos Look out for Obelix) som ställde Obelix' mamma Jambo och blev BIM. Stort GRATTIS Hanne!


  Ahla 9 mars

  Vid Sv Vinthundklubben Södra blev Gimbya BIR 9-12 mån, BIG-1 och oplac i BIS. Cha Cha Cha och Cornelia blev BIR Unghkl, BIG-1 och oplac. I ökl blev Gilga BIR och Fiffi BIM. I BIS-finalen blev Gilga BIS-1, stiligt visad av Micke. Info och bilder


 • Gryttinge 2 mars

  Vi har varit på Schäferklubben Sturups inoff utställning i Gryttinge med Fiffi, Gilgamesh och Hulda. Hulda behöver miljöträning och Gilga och Fiffi fick följa med för att träna efter vinterns uppehåll. Hulda blev BIS-Valp och Gilga BIS-2.


  Fredericia 10 feb

  Vår duktiga Fiffi fick både cert och reserv CACIB i Danmark idag! Så glada vi blev!


  Göteborg 6 jan

  Årets första utställning gick av stapeln i Göteborg på My Dog dit vi åkte med Gilga. På lördagen blev vi Excellent Plac 2 och på söndagen Excellent Plac 3.

Hänt hos oss under året

 • Vi har tre valpar kvar till salu från K-kullen, två hanar och en tik.
  2013-11-16
  Till K-kullens sida
 • Valparna har redan hunnit bli åtta veckor gamla och har börjat flytta till sina nya familjer. Deras egna sidor läggs upp efterhand med bilder och info.
  2013-11-10
  Till K-kullens sida
 • Jakhi har nu flyttat hem till sin nya familj, Rickard och Julia Börjesson som även har Keelah (Gimbya) från G-kullen. Vi önskar er stort lycka till tillsammans!
  2013-10-23
 • Fiffi har nu gjort sitt BPH. Jag ville inte själv gå då jag blir så nervös, så vi hade bestämt att Richard skulle gå. Han gjorde moment 1 och hon var inte alls bekväm med det (därav resultatet). Så efter det momentet kom Fiffi dragande ner till klubbstugan en bra bit från testområdet. De kom då ner och frågade om jag kunde gå, och visst, det fick jag väl göra. Resten gick mycket bra.
  2013-10-05
  Till Fiffis sida
 • Isola myser i höstsolen efter en rejäl lekstund med sina halvsyskon.
  2013-09-30
 • Disas valpar växer och frodas. Vi har uppdaterat valpsidan med lite bilder på de små.
  2013-09-19
  Till Valparnas sida
 • Disas valpar har kommit!
  Kl 4 i onsdags morse (4 september) fick hon 12 st små valpar, 9 hanar och 3 tikar. Alla mår bra och är pigga och starka.
  2013-09-08
  Till Valparnas sida
 • Hulda har börjat en viltspårkurs. Kursen är på sex träningstillfällen på Söderåsen och hon tycker det är superroligt - mycket bättre än utställning!
  2013-08-30
 • På ringträningen igår var vi många som var med! Från vår I-kullen kom Imani, Itidal (Regan) och Ikinya (Tiger). Från G-kullen kom Ghalib (Rex) och vi hade med oss Isola, Gilga, Hulda och Fiffi. Som vanligt hade vi en väldigt trevlig kväll med nyttig träning som vi avslutade med smörgåstårta och en massa prat.
  2013-08-29
 • Vi har en korrekt hane kvar till salu från J-kullen, Jakhi heter han. Kontakta oss för mer information om ni är intresserade av en ny familjemedlem.
  2013-08-21
  Till Jakhis sida
 • Jamila är nu såld till Lisbeth Lassen i Danmark och Jaavad är såld till Lan Wu i Solna. Vi önskar er stort lycka till med era nya familjemedlemmar!
  2013-07-16
 • Till vår stora glädje är Disa konstaterad dräktig! Idag delar vi med oss av en bild på tre generationer tikar: mormor Hedda, Disa (som var vääääldigt sugen på Maxemilians goda kanelbullar...!) och Isola, Disas dotter.
  2013-08-09
  Läs mer
 • Vi är glada att kunna berätta att vi har parat Disa! Hanen vi valt är från Kennel Dafina wa Afrika i Holland och heter Madzinza Chanzi Chaniýa. Mer info kommer!
  2013-07-16
  Läs mer
 • Vi har tre valpar kvar till salu från J-kullen, två korrekta hanar och en tik med ridgefel. Är ni intresserade av en valp är ni välkomna att höra av er till oss på mail eller telefon.
  2013-07-16
  Till J-kullens sida
 • Ett stort tack till alla ni som kom till vår syskonträff! Lite bilder från dagen finns under Aktiviteter.
  2013-07-16
  Bilder från dagen
 • Almas och Gilgas valpar växer och frodas! Gå in på kullens sida så hittar ni bilder på hela gänget.
  2013-07-02
  Till J-kullens sida
 • Richard och jag har gått en 5 dagars spårkurs med Fiffi och Hulda. En liten skogsbild
  2013-06-28
 • Idag är vi sååå glada, kollade Hunddata när jag kom till jobbet. Hulda röntgades i måndags. Kunde inte tänka mig att resultatet redan var uppe, men jovisst, HD Grad A ED 0! Yippee!
  2013-06-24
 • Grattis på ettårsdagen, alla i H-kullen!
  2013-06-11
 • Det har varit en väldigt givande helg. I lördags var vi i Bjuv med Gilga och gjorde BHP. Tack till Micke och Amelie för all hjälp, ni är suveräna!
  2013-06-10
  Till Gilgas sida
 • Grattis på ettårsdagen, alla i G-kullen!
  2013-06-09
 • Vi hade en fantastiskt givande dag i lördags med en heldags handlingkurs för Tina Gavling. Vi, Helena och Richard, var med och tränade med Gilga, Fiffi och Hulda, sedan var det Micke och Amelie från Spirit of Ishtar, som även stod bakom kameran, och så Richard och Julia med Gimbya och Cornelia med Dziko och Dzikos dotter. Tack alla för en fantastisk dag!
  2013-06-03
  Fler bilder
 • I onsdags var det dags för ringträning igen för Anneli Jönsson. Vi bjuder på lite bilder från dagen, tagna av Amelie Boode.
  2013-06-02
  Fler bilder
 • Isola på hundträning. Hon är såå duktig och tycker det är jätteroligt!
  2013-05-22
  Till Isolas sida
 • Den andra av tikvalparna som föddes svag har till vår sorg fått somna in idag, men de andra valparna är pigga, friska och frodas.
  2013-05-21
  Till J-kullens sida
 • Alma fick 9 st valpar födda 2013-05-12 e.Gilgamesh. En tik var dessvärre dödfödd och en tik fick till vår stora sorg somna in på måndagen, men 7 stycken pigga och fina valpar har vi hos oss nu. J-kullen består av 5 tikar och 2 hanar.
  2013-05-16
  Till J-kullens sida
 • Alma fick valpar i natt! Det blev kejsarsnitt, men både Alma och valparna mår efter omständigheterna bra.
  2013-05-13
  Till J-kullens sida
 • I eftermiddags åkte jag och Isola till Malmö för att träffa Christina och Tiger samt Therese och Elsa, alla från I-kullen. De hade fantastiskt roligt ihop och vi fick en väldigt trevlig stund tillsammans.
  2013-05-12
 • Ringträning 3 onsdagar i rad! Plats: Gästis kl 19-21 med början nästa onsdag den 15/5. Pris: 200,00 per gång. Bindande anmälan för alla tre gångerna. Ni betalar direkt till Anneli. Återkom snarast, ni som vill vara med!
  2013-05-07
  Anmäla till ringträning
 • Idag var dags för valpkurs i Höör. Med på kursen var även brorsan Tao.
  2013-05-06
 • För ett par veckor sedan ultraljudade vi Alma, men hon var tom. I måndags kollade vi henne igen eftersom vi tyckte att hon var väldigt tjock... och visst var hon med valpar! I vecka 19 väntar vi valpar igen :-)
  2013-04-30
 • Tyvärr har Itidals nya ägare blivit tvungna att lämna tillbaka Itidal till oss på grund av egna hälsoskäl och vi har därför återigen en tikvalp till salu.
  2013-04-18
  Till I-kullens sida
 • Nu har alla valparna i I-kullen fått nya ägare och vi har inte längre några valpar till salu.
  2013-04-16
  Till I-kullens sida
 • I går eftermiddags var det äntligen lite vår i luften och valparna hade så roligt ute. I solen med stallbyggnaden i ryggen var det riktigt härligt!
  2013-04-04
  Till I-kullens sida
 • Nu är det dags att boka in årets syskonträff med oss! Ni är alla välkomna den 8 juli och vi samlas kl 15.00 i Skäralid för en sedvanlig gemensam promenad. Därefter åker vi hem till oss i Billinge och grillar tillsammans. För er som ställer ut kommer Specialutställningen för Ridgeback att vara i Höör den 6 och 7 juli. Vi kommer själva att ställa ut. Så förhoppningsvis får en del av oss en riktig långhelg tillsammans! Planera in datumet redan nu och anmäl gärna ert intresse så snart som möjligt.
  2013-04-02
  Anmäla till syskonträff
 • En smutsig Theodor på favoritstället - hos valparna! Vi har även uppdaterat valparnas galleri med lite 7-veckorsbilder.
  2013-03-28
  Till I-kullens sida
 • Här får ni en bild på pappan till Dzikos valpar, den ståtlige Int Nord Est Ch EstW-12 NV Ch Shavano's Look out for Obelix. Bilden är från Malmö Int den 12 mars.
  2013-03-28
  Till I-kullens sida
 • Nu har vi bara två valpar kvar till salu. Det är en hane med korrekt ridge, Imarogbe, den andra valpen i bildspelet på Valpsidan, och en tik som har extra kronor, Iverem, den sista valpen i bildspelet innan gruppbilderna.
  2013-03-27
  Till I-kullens sida
 • I söndags var det dags igen för ringträning på Gästis för Anneli Jönsson. Vi som var med var Rickard och Gimbya, Stefan och Rex, och vi själva med Fiffi och Hulda.
  2013-03-13
  Bilder från ringträningen
 • I söndags hade vi en trevlig ringträning på Gästis för Anneli Jönsson. Dagens insats var Stefan och Rex (Ghalib). De hade tränat så flitigt och vi är så stolta över er. För bara några veckor sedan var han minst sagt jobbig, men här ser man vekligen att träning lönar sig :-) Rex sprang så fint och var så fokuserad på husse. Bra jobbat!
  2013-03-05
  Bilder från ringträningen
 • Igår pratade jag med Faizas husse Dan och fick mig ett gott skratt när han berättade att hon till slut hade vunnit kampen om att få lov att sova i sängen. Sheeba, som hon kallas, har blivit en berest hund, hon har bl a varit med sin familj i Luxemburg och påsken ska de fira i Spanien. Lyckostar! Vi hoppas att ni snart också tar vägen förbi oss i Billinge och hälsar på syster Fiffi och oss andra.
  2013-02-28
 • Valparna växer så det knakar! De har hunnit bli tre veckor nu och blir bara sötare för varje dag som går.
  2013-02-27
  Till I-kullens sida
 • Vi planerar för en kull valpar nu till sommaren med Alma och Gilgamesh! Det kommer isåfall att bli Almas fjärde och sista kull.
  2013-02-11
 • En första rapport från valplådan :-)
  2013-02-08
 • Valparna har kommit! Dziko fick åtta stycken valpar i natt, fem tikar och tre hanar och allt gick jättebra.
  2013-02-06
 • Idag bjuder vi på en bild på högdräktiga Dziko från dagens morgonpromenad
  2013-02-05
 • Igår var vi iväg på ultraljud med Dziko och till vår stora glädje är hon med valpar!
  2013-01-15
 • Tack alla ni som kom på valpträffen hos oss! Vi hade en mycket trevlig eftermiddag tillsammans och hundarna fick leka och ha roligt med varandra.
  2013-01-04
  Fler bilder

Nyheter från valpköpare och vänner

Här kan ni se vad våra valpköpare och vänner delar med sig av i form av berättelser och bilder på sina hundar
 • 2013-12-22

  Paula har skickat en hälsning från Gamada och berättar att de har en underbar bästa vän som älskar att rusa i skogen och söka godis i snåren.

  Till Stellas sida

  2013-12-22

  Tack Kajsa för den underbara bilden på Kacell!

  Till Kacells sida

  2013-12-21

  Chris Adrian har skickat lite bilder till oss på Kenyalta.

  Till Skyes sida

  2013-12-03

  Annemo har skickat nya fina bilder till oss på Imani som vi blev så glada för.

  Till Imanis sida
 • 2013-11-30

  Jakhi och Keelah har rustat sig för vintern. Tack Rickard och Julia för den trevliga bilden!

  2013-11-29

  Kenyalta har flyttat till Norge och husse Chris har berättat att resan hem gick bra.

  Till Juvels sida

  2013-11-25

  Vi har fått en hälsning från Tommy i Danmark som berättar att det går fint med Karlsson (Kibwe) som brukar få följa med och hålla ställningarna på jobbet på dagarna.

  2013-11-24

  Rickard har uppdaterat oss med ett par nya bilder på Jakhi.

  Till Jakhis sida
 • 2013-11-12

  Det har kommit en liten hälsning från Keyondre och matte Nikita som hälsar att Keyan växer så det knakar.

  Till Keyans sida

  2013-11-10

  Kamran har bott in sig i sitt nya hem hos matte Frida och husse Sebastian. Han kallas Buster och poserar så här fint för kameran.

  Till Busters sida

  2013-10-28

  Therese har skickat en bild på Elsa till oss från deras senaste besök på Österlen.

  2013-10-22

  Fina Jakhi har blivit så här stor vid det här laget. Tack till Rickard och Julia för bilden.

 • 2013-10-22

  Rickard och Julia har skickat en bild till oss på Keelah och Jakhi som har det så här mysigt tillsammans.

  2013-09-30

  Det har kommit ett par söta bilder på Tau från matte Marie.

  Till Taus sida

  2013-09-17

  En glad Stefan och Rex, som blev 3:e bästa hane på Specialen i Råå bland 20 startande. Grattis till er!

  Till Rex' sida

  2013-08-29

  Det har kommit en CD med underbara foton på Imani från liten valp till idag. Här leker hon och Isola tillsammans.

  Till Imanis sida
 • 2013-08-23

  Stort tack till Zelma Wilhelmsson för de underbara bilderna på Regan (Itidal) Det märks att hon trivs!

  Till Regans sida

  2013-08-20

  Therese har skickat bilder på Elsa (Irawagbor) som var med på kräftskiva men hellre lekte med sin boll.

  Till Elsas sida

  2013-08-17

  Maria har delat med sig av en helt underbar bild på Vilda (Ewansiha) som tålmodigt följer lillhusse på promenaden.

  Till Vildas sida

  2013-08-16

  Arto har skickat nya bilder på Barca (Imarogbe) och berättar att de gått klart valpkursen och är anmälda till fortsättningskurs nu i höst.

  Till Barcas sida
 • 2013-08-13

  Tau har semester och vilar upp sig i solstolen inför höstens äventyr... Han växer så det knakar och är redan uppe i 33 kg, hälsar Hanna.

  Till Taus sida

  2013-07-13

  Tack Katarina för de fantastiska bilderna på Stella (Jahzara)! Det glädjer oss att ni trivs så bra tillsammans.

  Till Stellas sida

  2013-07-08

  Tack till Therese för de trevliga Midsommarbilderna.

  Till Irawagbors sida

  2013-06-22

  Imanis sida är uppdaterad med en ny fin bild.

  Till Imanis sida
 • 2013-06-20

  Katarina har skickat oss en härlig sommarbild på Stella (Iverem).

  Till Stellas sida

  2013-06-24

  Gimbyas sida är uppdaterad med lite nya bilder idag.

  Till Gimbyas sida

  2013-06-03

  Tack Stefan för den fina bilden på Rex!

  Till Rex' sida

  2013-06-03

  Ett stort tack till Hanna som skickat lite nytagna bilder på Tau (Isaam).

  Till Taus sida
 • 2013-05-27

  Ewa har delat med sig av lite nya bilder på Athena (Habika).

  Till Athenas sida

  2013-05-16

  En liten inspirationsbild från onsdagens ringträning på Gästis! Richard och Ghalib (Rex) är modeller.

  Till Rex' sida

  2013-05-15

  Vi har fått ett par söta bilder på Stella (Iverem) från matte Katarina som vi lagt upp på hennes sida.

  Till Stellas sida

  2013-05-14

  Louise & Flisa (Ghanima) har varit på utställning i Lidköping där de fick Excellent och placering 3. Kritiken finns på hennes sida.

  Till Flisas sida
 • 2013-05-08

  Vi har fått några söta bilder på Imarogbe från husse Arto.

  Till Imarogbes sida

  2013-04-28

  Idag delar vi med oss av en underbar bild på finaste Anton (A-kullen). Snart är det så här grönt och härligt igen!

  Till Antons sida

  2013-04-19

  Här får ni en härlig bild som får vem som helst att le! Stella (Haseena) läser lillmattes sms - teknik är för alla!

  Till Stellas sida

  2013-04-15

  Imarogbe har funnit sig så här väl tillrätta i sitt nya hem.

  Till Imarogbes sida
 • 2013-04-13

  Nu har Billinge Gårds Dziko övergått i Cornelia Lundblads ägo, då Dziko fått sin valpkull hos oss (I-kullen).

  Till Dzikos sida

  2013-04-08

  Lilla Imani somnade så här sött i sitt nya hem tillsammans med sin "kompis".

  Till Imanis sida

  2013-04-08

  Även Ikinya har funnit sig väl tillrätta, härligt att se!

  Till Ikinyas sida

  2013-04-08

  Lilla Iverem, eller Stella som hon heter nu, kunde sova gott efter resan till sitt nya hem.

  Till Stellas sida
 • 2013-04-02

  Nu har den förste hjälten, Isaam, åkt hem till sin nya familj. Han skickade ett litet god natt kort till oss :-)

  Till Isaams sida

  2013-03-27

  Hanne från Norge, som har Shavanos Look out for Obelix, pappan till Dzikos valpar, besökte oss i helgen och vi hade väldigt trevligt tillsammans. På bilden poserar Obelix' mamma Jambo.

  2013-03-05

  Stefan och Rex har delat med sig av ett par härliga bilder från stranden i Falsterbo. Stefan berättar att Rex blev som ett litet barn på Tivoli :-)

  Till Rex' sida

  2013-02-13

  En hälsning från Johan, Ingrid och Cilla (Haala) kom häromdagen. Cilla är en livlig, tillgiven och kelen hund som älskar viltspår och kan gå lös bland familjens höns.

 • 2013-01-02

  Jessica och Anders har skickat bilder på Cyclone och deras nyaste familjemedlem Hilda (Husn). Det syns att de trivs tillsammans!

  Till Hildas sida

 • Om oss / About us

  Vi som driver Billinge Gårds Kennel är Helena Färlevik och Martin Wiklund. Vår kennel grundades 2005 och bedrivs i hemmiljö på landet i skånska Billinge. Vi har ett stort intresse av att ställa ut våra hundar och finns gärna till hands för våra valpköpare. Om du funderar på att skaffa en Rhodesian Ridgeback eller är intresserad av att veta mer om rasen, är du varmt välkommen att kontakta oss.

  Billinge Gårds Kennel was founded in 2005 by Helena Färlevik and Martin Wiklund. Our kennel is situated on the countryside in Skåne and we breed our dogs in an home environment. We have a great interest in showing our dogs and are happy to support our dog owners. If you're thinking about getting a Rhodesian Ridgeback or is interested in knowing more about the breed, you are most welcome to contact us.

 • Kontakt/Contact

  Billinge Gårds Kennel
  Billinge 11:14
  241 95 Billinge

  mail@billingestuteri.se
  +(46)(0)708 96 92 44 (Helena)
  +(46)(0)706 61 19 98 (Martin)
  +(46)(0)413 54 25 25