Syskonträffar

Träffar vi ordnar för våra valpköpare och vänner

Syskonträff i Billinge 2009-08-15

Så var det då dags igen för årets valpträff! Även i år var det ett stort härligt gäng som träffades, med hundar från alla fyra kullarna.

Vi möttes upp på Skäralid för en långpromenad genom den vackra naturen för att sedan samlas hemma hos oss för en gemensam grillkväll i det fina vädret.

En del stannade sedan kvar till nästa dag för att även delta i den Mentalbeskrivning vi anordnade på Höganäs Brukshundklubb och sponsrade våra valpköpare med.

Väl mött igen nästa år!

 • Om oss

  Vi som driver Billinge Gårds Kennel är Helena Färlevik och Martin Wiklund. Vår kennel grundades 2005 och bedrivs i hemmiljö på landet i skånska Billinge. Vi har ett stort intresse av att ställa ut våra hundar och finns gärna till hands för våra valpköpare som delar vårt intresse. Om du funderar på att skaffa en Rhodesian Ridgeback eller är intresserad av att veta mer om rasen, är du varmt välkommen att kontakta oss.

 • About Us

  Billinge Gårds Kennel was founded in 2005 by Helena Färlevik and Martin Wiklund. Our kennel is conducted in the home environment on the countryside in Skåne. We have a great interest in showing our dogs and are happy to support our dog owners sharing our interest in dog shows. If you're thinking about getting a Rhodesian Ridgeback or is interested in knowing more about the breed, you are most welcome to contact us.

 •  

  +(46)(0)708 96 92 44 (Helena)
  +(46)(0)706 61 19 98 (Martin)
  +(46)(0)413 54 25 25
  Till sidans topp